Betaling, frakt og retur

Bestilling

Når du har lagt inn en bestilling fra Stjernefnugg vil du motta en ordrebekreftelse på den e-post-adressen du har registrert ved bestilling. Betaling blir trukket med det samme. I utgangspunktet skal nettbutikken fortelle deg om en vare er utsolgt eller ikke. Men om det skulle være utsolgt uten at dette er oppført i nettbutikken, så vil vi i kontakte deg, og du vil få det reserverte beløpet refundert.

Priser og betaling 

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Stjernefnugg er en liten bedrift og er derfor ikke på det nåværende tidspunkt underlagt momsregistreringsplikt, og mva er derfor ikke en del av prisene.

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto/frakt e.l. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og vareinformasjon på siden.

Betaling foregår via betalingsløsningen Stripe eller via PayPal. Du kan selv velge hvilken betalingsløsning du ønsker å benytte deg av. All kredittkortinfo m.m blir administrert av Stripe og PayPal.  

Levering og Frakt

Vi sender ut varer fortløpende, og normalt vil varene være sendt fra vårt lager innen tre virkedager. 

For å holde fraktkostnadene på et minimum for deg som kunde sendes alle foresendelser som brevpost via Posten/Bring. Dette gjør at pakkene ikke kan spores, men at fraktkostnadene også blir lavere.

Avbestilling/angrefrist/reklamasjon

Dersom du ønsker å avbestille varene tar du snarest kontakt med oss.
Om varene er sendt må angrefristen benyttes, hvis ikke kansellerer vi ordren og gir deg pengene tilbake.

Ifølge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Du vil motta angrerettskjema sammen med forsendelsen. Om du skulle ønske å bruke angreretten din brukes dette skjemaet. Skjemaet finner du her:

Retursending sendes til:

Stjernenugg Grindhaug

Sandskeivegen 41

4270 Åkrehamn

Norge

Tilbakebetalingsplikt

Hvis du benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen. Du må selv betale eventuelle returkostnader for å returnere varer til oss. Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om dine rettigheter.

 

Skulle noe være uklart, eller du lurer på noe annet ta gjerne kontakt med oss.